a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Latest News

    No posts were found.

Zwangerschapsyoga  en
Begeleiding

Wil je graag leren hoe je gemakkelijk kunt ontspannen gedurende jouw zwangerschap en hoe je je tegelijkertijd goed voorbereid op de bevalling? Wil je weten hoe je contact en verbinding kunt maken met jouw baby in je buik? Dan is zwangerschapsyoga iets voor jou!

 

YOGA

Tijdens de zwangerschap, maar ook zeker gedurende de bevalling, gaat je aandacht steeds meer naar binnen. Door het beoefenen van yoga leer je hoe je je aandacht naar binnen kunt richten en voelend aanwezig kunt blijven, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Zo hou je controle over je gedachten en je lijf en leer je omgaan met ongemak, pijn of angst. Je maakt kennis met de lichamelijke, psychologische en spirituele aspecten van zwanger zijn. De aandacht en verdieping gaat uit naar het bekkengebied, het hormoonstelsel, beweging (yoga), voeding, emoties en stressvermindering (meditatie). Op deze manier zorg je dat je lekker in je vel zit en goed voorbereid bent op de bevalling.

 

ADEMEN VOOR TWEE

Ademoefeningen zijn belangrijke onderdelen in de les. Door lager in de buik te leren ademen, kun je je meer ontspannen en beter contact maken met je lichaam en je baby. Dit geeft ruimte voor jezelf en helpt de band met je baby te versterken. Dit versterkt de hechting tussen jou en je kind. We doen verschillende oefeningen waardoor je enerzijds dieper kunt ontspannen en anderzijds kracht op bouwt. Zo voorkom en verminder je lichamelijke klachten en zit je beter in je vel.

 

INDIVIDUEEL

Zwangerschapsyoga wordt door Licht op Geboorte alleen in de vorm van individuele begeleiding aangeboden. In 4 a 5 bijeenkomsten gaan we samen opzoek naar waar jouw vragen en behoefte aan verdieping liggen. Wanneer gewenst deel ik inzichten uit de pre- en perinatale psychologie, waarin ook het perspectief en de beleving van de baby wordt belicht. 

Femke poseert vor de website verschillende yoga poses

Individueel; op afspraak

Wezelseveldweg 1, 6615 AC Wijchen

voor zwangeren

op aanvraag

Interesse?

Neem dan gerust contact met me op
voor meer informatie.

 

Contact