a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Latest News

    No posts were found.

Workshop
Natuurlijk Zwanger Worden

BEWUST  ZWANGER  

Contact maken met je baby kan al ontstaan ver voor de conceptie. Het eerste contact ligt verscholen in de wens om zwanger te worden. Wil je graag weten hoe je vooraf contact kunt maken met je kindje? En wil je dat graag op een bewuste manier doen? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou.

 

VOEDING EN LEEFSTIJL

Wil je graag weten hoe je de kwaliteit van je vruchtbaarheid kunt verbeteren? En wil je dit op een bewuste manier doen? Yoga en Ayurveda kunnen je daarin een goede ondersteuning geven. Al ver vóór de conceptie wordt er binnen de Ayurveda veel aandacht besteed aan de voorbereiding op een zwangerschap. Een menstruatiecyclus zonder klachten is daarbij een ideale start voor een gezonde zwangerschap. Je leert hoe je jouw menstruatiecyclus kunt balanceren en zo het proces van vruchtbaarheid kunt ondersteunen. In de Ayurveda wordt een zwangerschap gezien als een teken van gezondheid en vitaliteit.

De adviezen vanuit Ayurveda en Yoga zijn in deze unieke cursus toegespitst op de Westerse vrouw.

 

OPTIMALISEREN VAN DE VRUCHTBAARHEID

Ontspanning is het belangrijkste aandachtspunt ter verbetering van vruchtbaarheid. In deze cursus leer je hoe je stress kunt herkennen en hoe tot diepe ontspannen kunt komen. Je leert meer voelend aanwezig te zijn in je lijf, waardoor je meer rust ervaart in je gedachten. Je krijgt advies over hoe je je lichaam op een milde manier kunt reinigen. Zo creëer je een optimale voorbereiding zodat de baby daarna tot een gezonde groei kan komen.

Je maakt kennis met de lichamelijke, psychologische en spirituele aspecten van bewust zwanger worden. De aandacht en verdieping gaat uit naar het bekkengebied, het hormoonstelsel, beweging (yoga), voeding, emoties en stressvermindering (meditatie).

 

MEDISCH TRAJECT?

De cursus is veilig en ondersteunend, ook naast een medisch traject. Natuurlijk kun je ook meedoen als je niet in het medische traject zit.

 

INTERESSE?

Volg dan deze cursus speciaal voor het verbeteren van de vruchtbaarheid en het in contact komen met je ongeboren kindje.

FB_IMG_1556465374896

Op afspraak

Wezelseveldweg 1, 6615 AC Wijchen

voor Ouders met een Kinderwens

in groepsverband en op afspraak

Interesse?

Neem dan gerust contact met me op
voor meer informatie.

 

Contact